среда, 20 января 2010 г.

Підготовкка до дистанційного етапу

Оцініть свій рівень підготовки до навчання на дистанційному етапі. Вкажіть можливі проблеми, які можуть завадити роботі на дистанційному етапі. Вкажіть на позитивні сторони навчання за очно-дистанційною формою.

22 комментария:

  1. смогу выполнить. Гетун

    ОтветитьУдалить
  2. Могу выполнить.Трофименко Е.В.

    ОтветитьУдалить
  3. Вчера пропустила первое занятие, очень сожалею. Почтовый ящик у меня уже есть, но давно не пользовалась, если не найду, не вспомню, создам новый.С компьютером, в принципе, знакома,общаюсь в аське и скайпе, интернет недолюбливаю. Что мне может помешать, так это катастрофическая нехватка времени. Позитив - это возможность самостоятельно регулировать время. Малинина.

    ОтветитьУдалить
  4. Смогу выполнить.Хворостянная В.В.

    ОтветитьУдалить
  5. Навчання на дистанційному етапі зараз дуже корисне . Але ,при такому навчанні виникають проблеми з виходом до інтернету .Не завжди є покриття . Буду намагатися виконати всі , приймати участь у семінарах . Це навчаня має позитивні сторони , тому що в наш сучасний час це дуже потрібно . Зараз кожна дитина володіє компютером , а нам . як учителям , не можна відставати від школярів і потрібно також навчатися сучасним технологіям .

    Рожко Олена Валеріївна

    ОтветитьУдалить
  6. До навчання на дистанційному етапі готова.Але можуть виникнути проблеми,бо немає вільного доступа до Інтернету.Навчання за очно-дистанційною формою має багато позитивних сторін,наприклад,можливість самостійно корегувати свій час,вільний доступ до інформації.Все це дуже зручно.

    ОтветитьУдалить
  7. я готова до навчання на дистанційному етапі. роботі можуть завадити проблеми з комп"ютером,але це виправити можливо. позитивними сторонами навчання за очно-дистанційною формою є те, що навчатися можна у будь-який, зручний для тебе час.
    Свіженець Лілія Вікторівна.

    ОтветитьУдалить
  8. Добрый дерь! В работе испытую трудности.
    лебедкова

    ОтветитьУдалить
  9. Жигалкіна Світлана Юріївна.
    За п'ятибальною системою мій рівень підготовки до навчання на дистанційному етапі складає 3 бали.
    Можливі проблеми: вихід в Інтернет,недостатня обізнаність роботи в ньому.
    Позитивні сторони: економія часу.

    ОтветитьУдалить
  10. До навчання на дистаційному етапі я готова. Проблеми, які можуть у мене виникнути - це відсутьність комп"ютера.Позитивні сторони:економія часу, грошей, можливість займатися вдома.
    Міняйлова Світлана Володимирівна

    ОтветитьУдалить
  11. До навчання готова,але проблема в тому,що немає вільного доступа до Інтернету.Є багато зручностей:можливість корегувати свій час,вільний доступ до інформації. Гулага А.О.

    ОтветитьУдалить
  12. До навчання на дистанційному етапі готова. Проблем, які можуть завадити роботі не існує. Навчання за очно-дистанційною формою заощаджує час.
    Чимадурова Ольга Владиславівна.

    ОтветитьУдалить
  13. Смогу выполнить.Но иногда возникают проблемы с доступом к Интернету.Положительные стороны:удобное для меня время выполнения заданий.
    Прийменко Т.И.

    ОтветитьУдалить
  14. Дистанційне навчання на сучасному етапі дуже корисно, але я живу в сільській місцевості. тому виникають проблеми з виходом в інтернет.Але я дуже хочу навчитися вільно володіти інформацією в інтернеті.
    Селівашкіна ТІ.

    ОтветитьУдалить
  15. Испытываю трудности в работе с компьютером.
    Васильева Татьяна

    ОтветитьУдалить
  16. Корисно й цікаво, але я не маю достатньо практичних навиків для такої роботи.
    Олійник Ольга

    ОтветитьУдалить
  17. Мені важко, бо тільки починаю вчитися працювати з комп,ютером
    Сирота В.О.

    ОтветитьУдалить
  18. комп'ютер - це важко. Гузь Лариса

    ОтветитьУдалить
  19. Буде все гаразд. Сігідіненко Нонна, дякую.

    ОтветитьУдалить
  20. Готова до навчання на дистанційному етапі. Мережею Інтернет користуюся в АПЛ.
    Денисенко Л.М.

    ОтветитьУдалить